sangat rindukannya!~

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha pengasih lagi Maha Penyayang :::



"Ya Allah labuhkan rinduku padanya hanya kerana Mu Ya Allah...tiada lain selain daripada Mu Ya Allah"
saya terindu kat tetttt!~ntah la..tetibe the feel comes to my heart and i always think in my mind...tengok nama pun jadilah...cettt!~cam dah tahap kronik giler dah nieh...

"Ya Allah jika die bukan yg terbaik Engkau catatkan buat diri ini...jauhkanlah bayangannya..jasadnya.."
saya xnak  ingat kat die!~please let gone from my life!~now and forever...jahat giler ayat...kekadang kite xmau die pergi tapi Allah dah catatkan die bukan untuk kite...dan kite bukanlah yang terbaik untuk diri die...even kite dah jadi yang terbaik tapi kita bukan tulung rusuk yang hilang buat die...kite xmampu untuk melawan takdir!~

"Ya Allah,sesungguhnya hanya Engkau yang tahu segala isi hatiku dan Engkau juga Maha Mengetahui akan apa yang tidak aku ketahui"
selagi mana kita belum dan tidak ketahui siapakah jodoh kite kelak...kite berusaha..dan setelah mengetahui..terimalah bahawasanya dia adalah yang terbaik untuk kite...mungkin mencari itu tidak akan tetapi berdoa...doa merupakan miftah = kunci bagi orang islam..insyaAllah Allah itu Maha Mengetahui akan apa yang kita tidak ketahui....


"Ya Allah,andai ini suratanMu yang terbaik..damaikanlah hatiku dengan ketentuanMu"
satu masa dahulu mungkin kite tidak ketahui bahawa apa dan siapakah kite pada masa akan datang..."biarlah masa yang menentukan"...dan apa yang telah Allah takdirkan hari ini mungkin itu adalah "biarlah masa yang menentukan" untuk kite pada hari ini...siapa kite untuk melawan takdir...tapi usaha!~bukan mengubah akan tetapi hasil yang tidak kite ketahui kelak!~


"Ya Allah temukan kami dalam tahajjud cintaMu disaban malamMu...andai kami saling merindu..jangan temukan kami selagi mana tiada untaian kasih halal buat kami diatas namaMu Ya Allah"
tiada rasa satu keinginanku untuk bertemu dengan mu...andai diri telah tertulis untukku...akan ku relakan pertemuaan antara kita akan tetapi andai kite tidak ketahui..janganlah mengundang kearah itu...insyaAllah Allah itu akan sentiasa membantu hamba-hambaNya untuk menuju kejalan yang diredhai..aminn



"Ya Allah didiklah hati kami untuk mencintai Mu terlebih dahulu sebelum kami mencintai yang lain selain dariMu"
didiklah hatimu dengan mencintai Allah..itu sudah memadai bagiku untuk mencintai mu kelak...kerana kita saling mencintai kerana yang Satu bukan kerana yang lain...apa yang ku harapkan dan kamu harapkan kita bukan insan yang sempurna...cukuplah kau dan aku untuk menyempurnakan hidup masing masing akan tetapi bersandarkan pada syariat dan Allah adalah yang Utama...


ini mengingatkan buat diri saya dan para sahabat yang membaca...kenangan antara kite mungkin sedikit belum cukup untuk memuatkan dalam novel kehidupan akan tetapi i'll appreciate u as long as we called a 'friend'....saya xmampu untuk menghilangkan kenangan antara kite even sedikit cume tapi saya xmampu andai kite terus macam nie..nie mungkin luahan hati saya...

i want to give it in email but i know u'll never reply it...and ape salahnye saya share kat sini and i never mention again ur name in here...because of that our relation become down and hampir putus...pengalaman akan mengajar kite erti perjalanan hidup... dan kadangkala pengalaman itu juga akan menghancur hidup andai ia tidak mampu untuk dibendung...ambil yang jernih dan buangkan yg keruh...


saya rindu waktu bersama dahulu akan tetapi saya minta maaf...seribu sesalan atas segala kecelaruan yang terjadi...saya minta maaf dan meminta itu mungkin mudah dan memberi itu mungkin payah...andai kemaafan itu payah untuk diberi,insyaAllah saya pasti akan menerima...semua itu adalah salah saya...dan selalu i'll said andai bisaku mengulang tidak akan ku perlakukannya...sesungguhnya Allah itu Maha Adil...

saya memang sangat rindukan kamu yang sangat mengambil berat...saya sangat rindukan kamu yang suke berceloteh..saya sangat rindukan kemarahan kamu..saya sangat rindukan keluhan kamu...saya sangat rindukan bebelan kamu...

andai kita terus macam nie dan terus terusan macam nie...biarlah Allah temukan kite dalam tahajjud cintaNya...tahajjud kita saban malam...semoga kamu berjaya dunia dan diakhirat...


p/s ::: today is falihin's bufday!~and pakcik u want to know ur kembar dapat anugerah terbaik fakulti...ijazah sarjana muda perbankan islam kelas kedua atas...congrets to MHM....

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Selamat Hari Wanita