Posts

Showing posts from May, 2012

rindu :-(

Image
::: bismillahirrahmanirrahim ::: dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang::: waaaaaaaaa ade perasaan rindu tu...hihi sorry lame sgt x update almost in 1 week...hukhukhuk sperti ape yang saya maklumkan ari tu ayah tercinta saket...actually doc just suspect strok tapi cek semua xde...yang menghairankan suare sengau susah nak faham ape yg die ckp...then,kaki sgt lemah sampai xboleh jalan...must have someone to pimpin gie bilik air terutamanya...nak amik wuduk...nak mandi...semua xboleh...nak makan kena suap...kat hospital pon dah.lima hari...hurmmm...reda jelah ujian ini dari Allah...gie berubat...kata ade org yg mendengki...xtahulah...kita berikhtiar mane yang baek untuk diri kite...yg penting berusaha dahulu baru tawakal...skrg bz gie sane sinie menguruskan ayah...insyaAllah he will better soon...aminn..kalau nak solat sy lag kena menguruskan...nnty batal plak kalo mama yg uruskan...hihihi. Tetibe ape kena mengena dengan tajuk rindu nie plak erk...hehehe hurmmm.....last…

terima kasih Allah...

::: Bismillahirrahmanirrahim::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang::: Alahamdulillah Ya Allah...terima kasih masih memberi peluang untuk aku bernafas...bersyukur sangat.... Dugaan demi dugaan Engkau berikan....hati ini mengeluh...mampukah aku Ya Allah? Allah tidak akan menurun sesuatu ujian itu andai kite tidak mampu...oleh kerana Dia tahu lah ujian itu menerpa dalam hidup kita walau hadirnya tanpa diundang...hadirnya penuh dengan hikmah...alhamdulillah Allah...alhamdulillah... Thanks angah lend ur shoulder to me to cried on it...actually i dun know whose that person can lend their shoulder...i dun have anyone...akhirnya Allah hadirkan awak untuk saya bertenang...an Allah...banyakkan sabar dan doa...doa itu yang membawa kita dekat dengab Allah...Maha Pemberi...angah....tau x sebab tu i love u so much...u're always wif me either susah atau senang...Ya Allah jangan Engkau putuskan pertalian ini...kekalkan kami...kasih sayang kami keranaMu ini hingga kesyurga...…