Musnahkannya...

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

mood raye dah habiz??
kalau tanya tuan tanah kedaung nie mestilah dah habiz...
raya pun xrasa macam raya...
banyak sebab...
hukhukhukhuk jangan dikenang benda yang tiada..


tadie bukak je handbag nampak sepucuk surat!~
wahhhhhhhh...
(mesti tertanya2 nak bagi kepada siapa)
xpayah nak waaahhh sangat lah...
haha
nak bagi kat someone...
tapiiiiii

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
xsempat2 nak bagi...
bukan tu jer...
ade benda lain lagi nak bagi seperti yang dijanji dalam surat tersebut...
dan yang paling penting...
kononnya nak jadi the first whisher among his/her frenz...
xmenjadi la pun nyer..
sebab dah lame dah pon berlepas...


akhirnya...
dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...
saya telah musnahkan benda tersebut...
dengan cara...
MEMBAKAR!~

rase2 macam kejam x?
tapi tuan tanah kedaung dah sehabis fikir lah tu...
sebabnya...
kalau xdibakar...
still keep it...
hurmmmm,bakal KECOH satu rumah...
faham2 jelah rumah nie...

suka bagi surat kat incik tetttttttt!~
saje mencipta memori..
xkisah pun nak buang ke nak simpan...

tapi lupe nak amik gambar tengah terbakar tuh...
sebenarnya xde mood nak amik pon...
hukhukhuk
hanfon masuk hospitalzzz...
kali nie lame betul die dok sane...
cepatlah balik...
dah rindu sangat nieh...
hukhukhuk


#terbace blog 'kawan' lame...takziah buat beliau dengan pemergian ibunda tercinta pada bulan feb yang lalu...walaupun dah lama tapi baru tau tadie...setelah Allah menggerakkan hati untuk terjah his blog...semoga beliau mampu jadi seorang ketua buat keluarga dengan pemergian ibu dan ayahnya dua tahun lepas...sesiapa yang terbaca thiz note...saya pohon agar meluangkan masa dengan hanya beberapa minit untuk sedekahkan Alfatihah buat puan zaiton binti zainol...

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian 2!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Pulau Perhentian 1!~