Posts

Showing posts from January, 2015

~WWF~ Wordless Wednesday Ferana~

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::



2.5
wewiiitttt!~ keerrrlasss ko... haku pun xsangka... dah diangka ini ramai pulak yang bertanya... krriikkkk krikkkk krikkkk krikkkk
kbaiii!~

Dhuha!~

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

pewwwiittt!~ rajin x i?!~ fuuuuuhhhh!~ semoga terus-terusan menjadi rajin... cepat aminnn kan!
arinie tetibe dpt ilham nak update belog pasal tajuk nun kat atas sane *mulut muncung * biase ler ilham nie sume dpt dri toilet... erryeerkkk!~ pengotor gilosss!~ dah2 seteret to the point...


kelebihan dhuha... alaaaa...mesti uoollsss nak ckp kan...nie dh biase dgr... xpelah.. yang biase tu kite biasekan... yang xbiase kena biasekan jugak... kan?!~  *kaber line*
dhuha = rezeki tau dh semua org tau dhuha tu maksud rezeki... actually nk ckp.. kdg rezeki yg paling kite xsangka... rezeki xkena mrh dgn bos even kite dh terfikir2 yang kite pasti akan kena mrh sebab buat silap... rezeki makanan... ini mmg kite dh nampak makanan itu sendiri rezeki... rezeki yg Allah bg tu banyak... yang kite nampak mesti duit... makanan... itu yang kite nampak.. tapi cube uollsss renungkan... sedalam-dalamnya... ewaaah…

~Kenangan~

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

K.E.N.A.N.G.A.N
Disetiap Tiap kali... Sebuah pertemuan akan mencipta kenangan... Walau jauh... Jauh kebelakang... Tetap dikenang... Tersemat kemas... Dikotak ingatan...


p/s: aku dh termungkir janji pd diri sendiri...cisss!~ owh smlm mmg hari yg sgt fehnat

~WWF~Wordless Wednesday Ferana!~

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

B.U.S.Y
lelaju terpakse buat keja rini... egt smlm tinggal nak print jer... rupenya masih ade lg items yg xmasuk haruuuuu!~



P/S : esok!~semoga aku rajin untuk update belog pasal kenduri kawen ritu...asyik lupe nak masukkan gmbr dlm pendrive..ini serius...pasti!~

~Simpang. Empat~

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

S.I.M.P.A.N.G.E.M.P.A.T

Pilih saja simpang mana kau mahu.... Kanan atau kiri... Kiri atau kanan... Depan atau belakang... Belakang atau depan... Pilih mana satu... Idaman kalbu... Asalkan jalan menuju TuhanMu.. Allah Yang Satu...

~WWF~Wordless Wednesday Ferana!~

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::
B.A.R.U uitttttt!~ rajin x? cewaaaahhhh!~
orang dah lama buat... aq laaa nie baru nak buat... shuyyyttt!~ jgn nak gelak kuat sgt meh... kbai!~

~RiNdU~

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::




R.I.N.D.U



Aku rindu... Rindu semua tentang kamu... Bukan saja masa lalu... Malah hari-hari berlalu... Aku... Kamu... Bertemu... Dalam mimpiku... Hanya itu yang aku mampu...


p/s azam baru 2015....nak hapdate blog kengkonon dgn rajin...senin hari untuk puisi...love it!~ krikk krikk krikk krikk

2015

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyanyang :::

pewwwiiiittt!~ weewiiiitttt!~
Memang lah tersangat lame aku pergi meninggalkan blog yang ku cintaik fuhhh!~ niat dihati mmg nak meng hapdate selalu tapi apekan daya... sekarang akan kembali kpd blog yang asal... yeaahhhh!~ hippphiippp horeyh
kan aku dah cakap aku kan memang setia pd yang satu ewaaahhh
tapi first of all mintak maap ler the first entry for 2015 nie xhado gambar dema yang cun melecun ahaakkkzzz!~
gelak jahat ko nokssss


sebenarnya nak alter2 mane yang patut dulu
cam kelako plak aku nengok blog aku nie sendiri

2015
dah terasa hakaq2 sgt weyh
hurmmm
no komen..
dan aku berharap jangan lah sesiapa tny aku bile nak kawen
kaang aku rase nak keluarkan soalan maut kat orang tu boleh?
"awak tahu bile awk nak mati?!~
krikk kriikk kriikk

rasenya belum terlambat mungkin untuk aq nak wish
hapy new year uolllssss
and salam Maulidurasul
xlupe juga pada insan yang ditimpa musibah
i ne…