Terima Kasih

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Penyayang :::


fuhhhh!~
sebenarnya nak cakap entry kali nie khas untuk tetttottt yang jauh dimata lg dekat dihati...
haaa!~tu die ayat xble blaaah..

owh...aku kena cecepat menulis nieh sebab byk keja..
sbb buat dua koje kan...
business lg...
koje tetap lagi...
hurmmm....nak hidup kena pandai...
naseb baik blum daftar mengajor lagi...
belum mengajor pun haku dah ponet..
lagi nanty mengajor...
nak run business lagi..
owh...
business tu amanah maaaa...
amanah dari beberapa partner yang dah menyumbangkan wang ringgit...
cewwaaahhhh!~

terima kasih korang korang korang dan korang...
sebab entry nie khas untuk tettttoottt...
uacapa khas dari tiittttiitttt kepada tettttootttt...

terima kasih sebab jadi one of the best partner dalam business...xpernah soal ape pun...just give and give and give...terima kasih sebab selalu bagi kepercayaan yang tinggi walau belum pernah nampak pulangannya...terima kasih sebab selalu jadi one of the best supporter tanpa banyak soal dgn soalan yang remeh dan temeh....terima kasih untuk semuanya...terima kasih terima kasih...eh..nie bebetul ikhlas dari hati dn sanubari tau...xde kompromi lagi....ahakkkzzz!~ 
dan berharap semoga ia kekal selamanya hingga kesyurga!~


kite mendoakan yang terbaik...
kalo bukan maknenya ape yang kite rancang tu xsama lah dgn apa yang dah Allah rancanglan buat kite...
just put trust on Allah...
He give u the best because He knows the best...

buat kengkawan keshayangan hamba...
papepun korang memang the best...
terima kasih buat sy selalu gembira...
terima kasih sebab selalu sokong sy...
terima kasih sebab selalu mendoakan yang terbaik buat sy...
terima kasih sebab selalu terima sy seadanya...
terima kasih atas segala kepercayaan dan kasih sayang yang tinggi nilainya sampai sy xtahu nak balas macam mana...
serius...
ini serius...
boleh jd sebak nie...


buat family yang tercinta...
terima kasih jatuh bangun bersama...
terima kasih kasih sayang semua...
terima kasih atas segala pengorbanan dalam bentuk ape jua...
terima kasih sebab selalu ade bersama...
terima yang tak terhingga..


semoga Allah balas segala jasa kalian semua...


Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian 2!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Pulau Perhentian 1!~