Posts

Showing posts from October, 2015

Hai Pakcik!~

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::


Hi... hello oktober. akhirnya dah sampai oktober dan hanya meninggalkan september yang kesepian keseorangan. sebab kedatangan idea on september xbegitu memberangsangkan. jenuh hakaq duk tepi sungai yang cetek. yang dalam. lautan segala hakaq redah semata nak dapatkan idea. haaa gituh propa kau.

sebenarnya tajuk tu lain tapi takut tersama dengan inche gabbana. so i tukar lah. tapi ini berkisar juga tentang pakcik guard. eh berjodoh ke? ehemm!~ mungkin jalan cerita yang berbeza tapi satu misi yang sama. pakcik guard juga berbeza sebab die jumpa ditempat yang lain and hakaq nie pun jumpa pakcik guard kat tempat lain. misi yang sama nak sampaikan dakwah. uiii macam extreme sangat kan. dakwah nie dek non kat mana2 kita boleh dapat. tepi longkang pun boleh. as long as kebaikan. walaupun sepotong ayat.


"awak mengajar kat rumah siapa dik?" "kat rumah k.mah tu pakcik. ajar anak2 dia.…