Posts

Showing posts from January, 2016

Hai Langkawi 2!~

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::
Hai!~ Jenuh weh nak sampai tahap nie. yelah aku bukan jenis orang yang berhapdate belog sokmo. sebulan sekali tu pun dah kire bersyukur sangat dah. tengok beza Hai Langkawi 1!~ dengan yang nie pun amik masa setahun. bukan nak kata busy ke hape benda tapi cuma xsempat je. eheh 
masa hari kedua nie baru kiteorang dapat jalan sejalannya. memang fokus aku datang Langkawi time nie sebab nak gie Tasek Dayang Bunting. after dah tertunai hajat yang nie, ok baru aku akan pilih destinasi lain. ecewahhhh!~ berangan kalah mat jenin. nie umpama mat jenin tapi versi minah jenan. yelah setiap orang ada tempat impian masing-masing kan. si minah jenan ni memang banyak tempat impian dia.

hari ni memang semua orang nekad bangun awal sebab excited nak gie Island Hoping. macam aku cakap before nie, kalau nak gie Island Hoping ni gie je kat kaunter tiket masa Jeti Kuah. berlambak2 sebenarnya pakej nak Gie Isl…