Posts

Showing posts from July, 2018

My Annoying Brother

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

Salam Khamis!~ korang dah habis puasa 6? masih gigih berbaki 3 hari sahaja lagi ni. semoga sempat sebelum berakhir syawal minggu depan. sebab haritu puasa ganti terlebih dahulu. insyaa Allah sempat.

ikutkan hati yang membuak-buak ni nak buat entri pasal raya. tapi ini pun curi-curi buat entri di petang hari sementara menunggu laman web LHDN tengah hang. jadinya, review movie jelah sebab tidak memakan masa untuk edit gambar. tapi memang berniat nak buat review pun pasal cerita ni.
mampu buat review movie saja setakat ni sebab lama dah tak layan kdrama. senarai bukan main banyak tapi masih belum sempat nak layan. buku pun masih bertimbun nak kena baca.
korang pernah tengok cerita Miracle In Cell No. 7. cerita yang sedih gila tu. buat kawan aku yang susah untuk menangis pun boleh menangis gila-gila apatah lagi aku yang hati lembut bak salju walau ego tinggi bak kinabalu.


permulaanya agak me…