Posts

Showing posts from September, 2013

cara melepaskan rindu

Image
::: Bismillahirahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

hye!~ hurmmm... biasalah kalau banyak kali kat sini... bermakna banyak masalah hati yang berlaku!~ huhuhuhu nak memulakan pun sadis... xtau nak nangis ke bergembira.... tettttttttttttt!~ bertukar!~ ahakkkkzzzz... ini semua memang poyosss...
tetibe tadie terpost cmnie plaksss... bila masa mengada-ngada datang cmnie lah jadinya... ahakkzzzzz!~
hurmmm... aku xtau lagi dah cmne cara nak melepaskan rindu... ecececehhhhh... rindu-rinduan puleksss... xpelah...bukan ade orang lain nak baca pung...
xtau dah kenapa dah lain sangat sekarang nie... memang nampak lain lah... aku yang lain ke? ke tett yg lain? dunno lah... eh!~ tetiba pulakss kan... tettttttttttt!~ tukar2...
ada banyak cara kite boleh melepaskan rindu... xsemestinya kol... mesej ke... jumpe ke... hokeyh!~ melainkan korang tu suami isteri... boleh lerr asyik nak jumpe... tapi kenyataan yang i tulis nie general keyh... not only for coupl…

menangis dan terus menangis

Image
::: Bismillahirahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::
tetibe joo rajin bebenor nak menghapdate... actually, tgh dapat idea... :) terima kasih Allah atas idea yang diberikan...
hurmmm.... bile kite kecewa... bile kite sakit hati... bile kite kecundang... bile kite marah dan terlalu marah... rasenya benda ape yang paling rasional untuk buat time tu? yess!~ menangis...

dengan menangis i believe it may help u to reduce ur feeling... cube try test... dedulu cam xpercaya sangat... what the nonsense just crying? then, i'm trying... it's really deserve it... insyaAllah... sebab waktu nangis kita akan sambil berdoa... trust me!~ percayalah kat cik nana skali nie je pung xpo!~ hihihihi
haku nie pung kalau datang mood yang xbrape nak betul... menangis... menangis... n menangis... down bile buat akaun? xpayah cakap... sampai boleh fikir... it is enough until now... kenapa aku ditakdirkan untuk amik akaun? profesional course yang aku memang tahu …

alhamdulillah :)

Image
::: Bismillahirrahmannirahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::
alhamdulillah!~ alhamdulilah!~ b4 that... b4 that... maaf yer... bukan i nak lupekan awok sebab dah ade yang baru... sedangkan yang baru pun i xterhapdate... maafkan saye yer awok!~ ahakkkzzzz!~
nak lompat!~ nak lompat!~ twingggg2!~ twinggg2!~ sukanya saya~~~~ saya tengah bersorak kegembiraan!~ nak lompat lagi... xkira laaa bangunan nie nak runtuh ke hape ke... ade haku pedulik? nak lompat!~ suka... suka suka...
kalo k.alyaa nampak nie mesti die kate aku gile!~ gile sebab buat asignment ibg!~ stress weyhh!~ dah bape hari aku berkampung kat cc n library... sadis kan cite aku? hukhukhukhuk pastu kan ade seorang hamba Allah tu kan... xpayah la cite aib orang... hahhhaaa saje nak wat gempak... biarlah die nak hape ke kat orang2 yang die xsuke... yang penting die bahagia!~ cetttt!~ nie ayat sarkastik gilossssss...
sebenarnya niat hapdate nie sebab... dah berjaya tukar lagu yang memang aku nak…