Posts

Showing posts from March, 2015

~Ego!~

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

E.G.O!~

Jika Dunia Ini Bukan Milik Kita...
Biarlah Mimpi Tempat Kita Bersama...

Maaf...

Hati Ini Rindu...
Tapi Enggan Menyapa...

Ego...

-TheFaizIbrahim-

All The Best

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::
fuhhh!~ tetibe kan? sebenarnya nak bg semangat kat diri sendiri yang sememangnya lomah semangat... bukan lomah somangat yg tuh tau... tapi cepat putus ase...
yeaahhhh!~ entry nie memang dicipta khas untuk diri sendiri... haku baru balik dari stalk ig orang!~ (hengkau keja ke xkeja nieh?) bab stalk2 nie memang haku suke... suke gilossss...
sebab haku suke nengok orang yang dah berjaya memang nak cakap haku masi ditakuk yg lama... aku suke peratikan orang... sgt suke... tapi tindakan... haprak!~ tulah diri haku...
dalam pale hotak haku ade banyak sangat perancangan masa depan... habizlah sape yang akan kawen dengan haku... haku family background memang niaga... even kecil-kecilan tapi haku puas lah dgn hidup haku... alhamdulillah!~
haku nak mengabdikan segala perjalanan haku.. mane lah tahu suatu hari nanti haku jadi insan yang berjaya.. insyaaAllah Amiinn...
sebak plak!~ aku sentiase meng…

Loving To Care

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

haalllluuuuu!~ rajin kan? hari ahad pun iollsss kena koje... cehhhh...
esok dah monday... anyooongggg kenapa terlalu cepat masa berlalu nieh... macam hari nie baru hari jumaat je iolss rase...
sebenarnya nak perkenalkan page baru weolllssss yelah weolllsss sebab page nie di handle oleh beberapa orang share partners... share partners gituwwwhhh cam ntah pape kan... memula dgn business kecil kecilan pastu baru bleh involve dgn besar-besaran...
iolssss nak jemputtt uollsss semua.. ya semua dan semua dan semua untuk like page weollsss search je Loving To Care pasti akan jumpe...

taadaaaaaaaa!~ hurmmmm.... kenapa healty and beauty? semua orang nak cantik semua orang nak sihat!~ siapa yang nak sakit kan... so, atas sebab yang sedemikian weolsss tubuhkan page nieh... sebab sebab sebab sebab.... weollsss yakin kesihatan adalah keutamaan setiap insan... dan sebab yang kedua adalah weolsss really …

Terima Kasih

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Penyayang :::

fuhhhh!~ sebenarnya nak cakap entry kali nie khas untuk tetttottt yang jauh dimata lg dekat dihati... haaa!~tu die ayat xble blaaah..
owh...aku kena cecepat menulis nieh sebab byk keja.. sbb buat dua koje kan... business lg... koje tetap lagi... hurmmm....nak hidup kena pandai... naseb baik blum daftar mengajor lagi... belum mengajor pun haku dah ponet.. lagi nanty mengajor... nak run business lagi.. owh... business tu amanah maaaa... amanah dari beberapa partner yang dah menyumbangkan wang ringgit... cewwaaahhhh!~
terima kasih korang korang korang dan korang... sebab entry nie khas untuk tettttoottt... uacapa khas dari tiittttiitttt kepada tettttootttt...
terima kasih sebab jadi one of the best partner dalam business...xpernah soal ape pun...just give and give and give...terima kasih sebab selalu bagi kepercayaan yang tinggi walau belum pernah nampak pulangannya...terima kasih sebab selalu j…