Loving To Care

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::


haalllluuuuu!~
rajin kan?
hari ahad pun iollsss kena koje...
cehhhh...

esok dah monday...
anyooongggg
kenapa terlalu cepat masa berlalu nieh...
macam hari nie baru hari jumaat je iolss rase...

sebenarnya nak perkenalkan page baru weolllssss
yelah weolllsss sebab page nie di handle oleh beberapa orang share partners...
share partners gituwwwhhh
cam ntah pape kan...
memula dgn business kecil kecilan
pastu baru bleh involve dgn besar-besaran...

iolssss nak jemputtt uollsss semua..
ya semua dan semua dan semua untuk like page weollsss
search je Loving To Care
pasti akan jumpe...


taadaaaaaaaa!~
hurmmmm....
kenapa healty and beauty?
semua orang nak cantik
semua orang nak sihat!~
siapa yang nak sakit kan...
so, atas sebab yang sedemikian weolsss tubuhkan page nieh...
sebab sebab sebab sebab....
weollsss yakin kesihatan adalah keutamaan setiap insan...
dan sebab yang kedua adalah weolsss really love to care dgn masalah kesihatan yang melanda masyarakat kini...
haaaaa gituwwww matlamat hengkau....

even nampak cam poyosss sgt kan...
tapi memang sebab itulah kami tubuhkan page nie...
untuk membantu mereka mereka dan mereka...
sebab tu kami kongsi apa yang kami tahu...

kita datang kedunia dalam keadaan yang sangat sempurna...
semoga kita kembali juga dalam keadaan sempurna tanpa cacat cela...
berbekalkan iman didada..
serta amalan2 untuk menempah syurga...

eh!~jangan lupe like tau...
tau...
tauuu...
sebabnyaaaa sekarang masih dalam mood promo!~
huisshhh
promo nie bukan selalu nak diberi tapi untuk mereka yang bertuah!~
ini mmg betul2 dalam mood yang serius!~
(nampak x betapa seriusnya hakaq?!~)


jangan lupa tau...
jangan memalu jangan sesegann!~
sila dan sila dan sila like page kami...
sebarang pertanyaan boleh je terus direct pm us...

jangan memalu sebab kalau malu xdapat...
kalau malu rugi...
kalau malu xtahu...

ade orang dah tegur muka i nampak lain cikit sekarang nieh!~
gile kau xbangga?
walaupun den xtahu lain yang camne...
habit setiap hari tengok diri sendiri depan cermin!~
kbaiiii!~

terlebih2 puji diri sendiri pulekksss

Comments

Popular posts from this blog

Putri

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~