Posts

Showing posts from September, 2015

Mencari pasangan

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

haiii!~ tuan tanah kedaung sekarang nie tengah bosan sebab keja yang melambak. mesti korang xpernah dengar kan. buhsan sebab banyak keja. banyak sangat nak kejar dateline. so, malas nak berkejar2 even client dah asyik dok tny macam mana dengan tax mereka.
eh. sebenarnya nak up pasal misi mencari suami. tapi macam kelakor laaa plak. actually, idea nie terlintas masa tengah baca buku ustaz pahrol.

dah tiga kali baca. memang xpernah jemu dan kalau boleh nak baca lagi. sebab pengisian yang sangat2 bagus.  jangan risau lah. segala buku yang aku recommend kat blog nie semua buku2 yang aku suka dan semestinya lah yang paling the best. ini serius!~
selain tu, sebab aku terbaca blog one of my junior. sorry akaq pinjam kata-kata awak sebab hakaq rasa sangat terkesan dengan apa yang awak buat tuh!~ xpekan kalau kite tiru kebaikan?
semua orang ada cecita. ada impian memasing nak pasangan yang macam …