Posts

Showing posts from March, 2017

First 30Days Challenges!~

Image
::: Bismillahirahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

Alhamdulillah.  tamat sudah for the first 30days challenges. since 7/2/2017-8/3/2017 macam-macam perangai jumpa. asyik kelaut darat laut darat.


memang sedaya yang mampu untuk hindarkan manis dan nasi serta karbohidrat yang tinggi macam kek,roti,pasta mee and so on. bagi aku nasi tu not the big issue kalau xmakan tapi aku terlalu addicted dengan roti. the most favourite. lagi2 pastri. sangat. kalau lalu depan kedai tu xsah kalau xbeli. memang beli tapi kadang tahan nafsu gak untuk beli.





perangai aku untuk istiqamah ni memang payah yang amat. kadang buat kadang x.


hari ni masih belum sambung lagi untuk 2nd 30days challenges. memang susah nak hadapi lagi2 musim pengantin kan start minggu ni. hope bersabar dan tabah tengok makanan2. hahahahaha

mostly gambar yang aku rajin nak amik,edit and post semua ada kat i yang memang aku buat khas untuk perjalanan diet aku. bukan apa sometime aku buat se…