Posts

Showing posts from November, 2016

Story on November

Image
::: Bismillahirahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

Bulan November dah sampai ke pengakhirannya. bakal berlabuh tapi baru sempat nak belek2 blog. baru sempat nak update. setiap tahun kalau boleh nak skip november sebab busy macam apa. nasib baik rupa nie xbertukar jadi zombie je. hulk tu sikit masa je lagi nak bertukar.
nak rewind balik apa yang berlaku sepanjang november nie. hahahahaa xtahu November 2016 adalah bulan paling sedih bagi aku. dari awal sampai lah akhir.  cuma hari ni ada kegembiraan sikit. kadang hujan, mendung.  xsalah hari ni nak gembira. hati berbunga-bunga kalah orang bercinta. kahkahkahkah xbercinta pun hati boleh berbunga walau xdapat bunga. eceewaahhh.
sepanjang tahun ni perasan macam xbanyak sangat mengalir air mata untuk semua benda. belajar untuk jadi kental dan tabah. tapi xsangka November nie habis semua keluar. semuanya. xfaham dan xtahu kenapa November nie aku jadi xkeruan. xtentu hala. fikir semua benda. rasa…