Posts

Showing posts from June, 2011

~How could U!!!!!~

hurmmm...
khas untuk kamu!!!
special for u...
memang untuk kamu...
first of all...
terima kasih yang x terhingga yer...
saya geram dan geram dan geram...
how could u...
hurmmm...
speechless...
ntah..
kosong...
geram...
sedih....
"Ya Allah jika ini ujian yang sedikit cuma dariMu...berilah aku kesabaran...kurniakanlah aku ketabahan atas ujianMu ini..sesungguhnya Engkau tahu ape yang terbaik untuk hamba-hambaMu..."
malam oooo~ malam...
cepatlah berlabuh..
xsabar untuk menanti siang kiranyer..
hahhahaha
(saje nak hiburkan hati gelak besar...(T_T)....uwaaaaaa)
uwaaaaaaaa
geeerrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm........
sampainye hati kate saya cmtu.........
gerrraaaaaaaaammmmmmmmmmmm.......
kata2 kamu sejak akhir2 nie banyak menyakitkan hati kami.......
uwaaaaaaaaaaaaa
awak tipu saya...
awak tipu saya.
u'r lying!!!!
sepandai2 tupai melompat akan jatuh ketanah jua kan??
(kamu pandai lompat ke?)
u'r totally different...
i dunno who are u xtualy...
kami dah banyak makan hati h…

~MaMa KaTa~

Image
hypeee.. hurm... alamak!!gambar kabur...huhuhu biase ler.. kamera power sangat.. xmacam orang tu mampu beli nikon.. kami xmampu.. uwaaaaaaaaaaaaa owwhh my lovely mum... huhuhu aku banyak cite pape je kat mama.. and mama aku nie pun selalu kate kat aku.. ~MaMa Kata~
lelaki bile suke kat someone gurl... die xkan cakap.. kalau betul2 suke larh... (kalau yang terus terang maknenye maiin2 la ae??) tapi kawan aku kate kalau kite suke kat someone... kite kena cakap.. kalau x nanti kite yang sakit... yezz!!memang sakit... kawan aku lagi cakap... (nie kawan lain plak tau) bile lelaki xnak cakap.. xpe...kite yang mengalah... andaibetul lelaki tu pun suke kite... kite yang xrugi... tapi... aku konpius... mane satu idaman kalbu??? hatoiiii... pandai-pandai lah... masing-masing dah besar... kan..kan..kan..
jangan suke mainkan perasaan lelaki.. nanti diri yang binasa... kalau dah xsuke cakap je xsuke.. jangan bagi harapan.. kalau xmampu nak capai...

hati-hati dengan lelaki... jangan senang sangat percaya... lagi2 dengan lelaki..

perempuan …

~SeLaMaT TiNgGaL~

Image
hyeeee... hyeeeee hari ne tetibe rajinn cikit.. hahahhahaa hurmmmm, maaf lah yer en.cari pasal... lalalalallaa kepada sesiapa yang meninggalkan semenanjung hari nie... "Selamat Tinggal Semenanjung"
hehehehhhee lagi2 kepada sesiapa yang dok kat hutan tu... sampaikanlah walaupun sepotong ayat.. tibe2 plak ae... haahahaa xde lah saya nak suruh sape2 yang ade kawan tu.. habaq la kawan hang sume... "Selamat Tinggal Semenanjung" tatatattaatttiiittttiiituuuttttuuutttteee....
entry nie saya buat khas untuk sesiapa yang tinggalkan semenanjung.. lagi2 untuk mereka2 yang tinggalkan semenanjung arinie...
khususan ila... khas untuk... special for... bukan untuk kawen lari ae... tapi untuk tuntut ilmu... ke ape2 ker.. semua pun bleh.. hehehehehe

Tempe Oh Tempe...

Image
Hyepppp!!!!
hurmmmm....
Assalamua'laikum...(korang kena jawab tau,xjawab dosa)
hari nie baik cikit bagi salam..
cikit je xbanyak pun...
sebab aku nie bukan budak baik...
'tapi...tapiii
bukan dak jahat tau...
xbaik xjahat...(korang fikir lah sendiri erk...)
sape suke makan tempe???
angkat tangan....
waaaaaaaaaa
ape??!!!xtau tempe tu ape???dasyat tuan-tuan...


hari tu kan..
aku balik dari keja..
mak aku cakap sedapnya kalau buat tempe goreng nieh...
then cecahkan ia dengan sambal kicap...
pergghhhh!!!sedop giler...
bak kata bapak aku..
mak mertua lalu kat belakang pun xnampak..
tengah aku goreng tu aku terberangan...(sempat lagi tu)
twink...twink...nampak x awan kat atas tu??
opsss!!!!
bukan berangan k..
just teringat sal 1 cer...
ade sorang senior nie die suke sangat bercerita...
aku pun suke sangat dengar cerita die...
sebab cerita die nie banyak input..
citer die camnie...
bab 1...
hahhahhaa tibe plak..
ok2...fokus2...nanti susah nak dapat 4 flat..
ade seorang makcik penjual te…