Posts

Showing posts from October, 2013

ujian di saat berujian

Image
::: Bismillahirahmanirrahim:::  ::: dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang ::: 

Hyep! Nak menulis entry yg sangat pendekssss... Pendek ke?!! Wait n c yeaahh....
Aku xtau lah... Tapi xbaik mengeluh kan... Hurmmm... Bermacam-macam yang melanda beberapa hari nie... Hurmmm.... Yg paling membuatkan i tersgt tension dgn roomie nie... Membuatkan aku menangis teresak2.... Cm ntah pape je kan... Nak buat lagu mano.... Aku jadi sedih plakssss.... Sbb nya aku nak blajau.... Please laaa fhm ye adizkssss.... Hakaq ko nie nak exam... Dengan pakcik migrain lagi... Last2 aku lari gie bilik k.alyaa... Sambil2 tu bergenang air mata.... Berlinang2.... Mencurah2! Merepekss daaaaaaaa...
Xbleh laaa kalo bab2 cmnie sbb sy bawak harapan mak n ayah.... FSy pegang amanah.... Sedih mak jemah...
Beberapa hari nie mslh biase aku menjafi2.. Kali cam lebih teruk... Actually ramai dah nasihat suruh gie cek kt pakar.... Tp aku yg xnak.... Ala2 gediwwxxx gitu.... Huhuhuhuhuhu Sampaikan... Tengok ape…

siapa yang lebih dekat

Image
::: Bismillahirahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::
hyepp!~ before tu aku nak menjawab beberapa soklan yang ditujukan untuk i... cetttt!~ budget famous deamous ler tuuu.. hukhukhukhukhukhuk
hurmmm... ade yang bertanya kenapa masih bukak blog nie sedangkan ade blog baru... hurmmmm... actually... blog baru tu ramai sgt yang memerhati... especially my aunty... n ade yg monitor blog tu... hukhukhukhuk i xtertekan pun dengan semua tu... tapi kat cinie hanya orang2 tertentu je bace.... cettt!~ macam ade bace je ccik nana oiiii...
tettttttt!~ bertukar tajuk... ahakkkzzzzz...
hurmm... minggu lepas adalah minggu ujian... ade ujian bersama sahabat... ujian dengan tittutttiittteetttt... ujian keluarga...
apesal aku cam skema bebenor?!~ aiyoooooo!~ hurmmmm... actually yang paling buat aku terkesan dgn org tulaaa... malas nak fikir gaksss... tapi tetibe ade ujian yang mendatang... my adeksss kol menangis2... hukhukhukhuk
then, abah kol... abah kate it …