Posts

Showing posts from August, 2016

Apakah ini?

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::



Hai. Halluuuuu. lama betul amik cuti untuk bersiaran. ikut hati memang nak update. ada cerita. tapi. tapi. mood xde. seolah hati xde. xde hati nak update lah senang citer.
sekarang ni aku hold dulu cerita konvo. padahal dah karang setahun yang lalu. wakakakaa belum lagi cerita hari kejadian. tulis padam. padam tulis. tulis padam. camtu jelah corak kehidupan aku sekarang. bosan.
sekarang aku xtahu apa penyakit yang bertandang dalam diri aku. serius aku dah semak. tapi aku macam rasa berat sangat nak beralih arah. haa! fikir ape tuu.
ini berkaitan dengan hati. aku terasa seolah hati aku mati. dont know how to describe to others. seriously. sometime i feel lonely. even ramai je orang kat sekeliling aku. aku boleh je gelak ketawa when people make me laughing on their joke. tapi semua tu sementara. akan ada satu part. aku akan fikir 
"aku gembira kejap je. kejap je."
benda ni berlaku…

Hallu Port Dickson!~

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Penyayang :::


Hallu!~ xsangka dah Ogos. 183 hari mencari cinta aku pun dah tamat tempoh. sama tamatnya dengan syawal hari tu. wakaakakaka

aku dah lama nak up entry ni. tapi bila aku cerita bab travell je mesti cam kaku. macam xbest giler aku baca. erkkkzzzz. xtahu macam mana nak bagi best. aku yang tulis bosan. aku yang baca sendiri pun bosan.

sebenarnya nie bukan travelling mana pun. nak gather together reramai tapi memasing ada hal. jadilah travelling berlima.


kiteorang sampai agak dah petang. sebab keja sampai kol 12 kan. gie makan2 umah terbuka bakal mak mertua kawan aku. (korang doakan ae) bukan sekejap tapi lama.jugak lah lepak umah makcik tu. satu: xde orang. dua: makan sambil tengok movie angry bird.
sampai lepak jap. kemas2 barang. sebab kiteorang bawak lauk untuk masak. sebab tu lah aku kata travelling. bercuti sambil masak. selalu dengan mak2 je buat camtu kengkonon berkelah.


around kol 6 tu kel…