Posts

Showing posts from May, 2015

Gangnam Blues

Image
::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang ::: hyeeee!~ halluuuu... pheewwiittttt!~ musti tertanya2 what is 'Gangnam Blues' terrajin nak preview puleksss sebab malam tadie gie tengok screen preview kat midvalley.. seronok jugak. naseb baek ler umah mak nie dekat je dgn mid nak... and one more thing gie screen preview tapi xde orang! itu yang best.

thank a lots to my 'lovely boss' sbb bagi tiket screen preview... jalan cerita yang agak menarik. suka dan duka dan sanggup berkorban apa saja untuk family. dan kawan baik sebaik2nya pun dianggap family. 2 orang pemuda yang berjumpa dirumah anak yatim sebab keduanya hidup tanpa ibu dan bapa. hidup dikawasan setinggan dan hidup dengan hasil pungut sampah. (ini memang sadis). suatu hari rumah yang mereka duduk kena roboh. dan dieorang diupah oleh satu kumpulan samseng untuk buat huru hara kat tempat pengundian. dan dieorang pun terpisah. dan bermula lah kisah. dari kawan menja…

Kekwat

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: ::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

wehuuuu!~ hepii May and Rejab.. Padahal dah nak habiz the most beautiful of this two months...
lama sgt dah x menghapdate.. busy dgn personal tax Form BE berlambak-lambak nak kena hantar. and dapat puleks client yang kekwat! adushhh...
nangis haku sepanjang buat die punya akaun... serius! ape yang harus ku lakukan... arinie ingatkan akan jadi the most beautiful monday without pandang2 dah mereka punya akaun itu semua tapi i just recently her call... nak check bagai!~
rasa nak je cakap "hoi!~ ko ingat aku nie bodoh sangat ke?boss haku dah tengok lah! dah laaa free charges" sebenarnya dalam hati nak mencarut caci maki bagai
last week is the due date by IRB. then she send another document to let me amend their account? i feel "what?!~" die fikir keja aku fokus dengan orang2 die punya hal jerk?
seriusly aku memang xtahan sangat sampai mengalir air mata.. fuhhhh naseb baik…