ujian di saat berujian

::: Bismillahirahmanirrahim::: 
::: dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang ::: 


Hyep!
Nak menulis entry yg sangat pendekssss...
Pendek ke?!!
Wait n c yeaahh....

Aku xtau lah...
Tapi xbaik mengeluh kan...
Hurmmm...
Bermacam-macam yang melanda beberapa hari nie...
Hurmmm....
Yg paling membuatkan i tersgt tension dgn roomie nie...
Membuatkan aku menangis teresak2....
Cm ntah pape je kan...
Nak buat lagu mano....
Aku jadi sedih plakssss....
Sbb nya aku nak blajau....
Please laaa fhm ye adizkssss....
Hakaq ko nie nak exam...
Dengan pakcik migrain lagi...
Last2 aku lari gie bilik k.alyaa...
Sambil2 tu bergenang air mata....
Berlinang2....
Mencurah2!
Merepekss daaaaaaaa...

Xbleh laaa kalo bab2 cmnie sbb sy bawak harapan mak n ayah....
FSy pegang amanah....
Sedih mak jemah...

Beberapa hari nie mslh biase aku menjafi2..
Kali cam lebih teruk...
Actually ramai dah nasihat suruh gie cek kt pakar....
Tp aku yg xnak....
Ala2 gediwwxxx gitu....
Huhuhuhuhuhu
Sampaikan...
Tengok ape hakaq aku cakap...
V
V
V
V
V
V
V
V


Huhuhuhu
Org lain plak yg risau....
Please...
Dun2 talk to my mum....
Aku nak final exam habiz dulu....
Xtau ape penyebab jadi cmnie....
Sebab minum tebu ke?
Xtau laah tp cm xde kena mengena pun...


Minggu yang terganggu masa tido aku....
Sampai xtau bile mase tido...
Dan pagi tadie memang satu ujian Allah bagi untuk aku sabar....
Sedih....
Paper tu mmg xde dh nak target a...
N xde dah hrpan untuk jadi best student....
Huhuhu

Sepanjang....panjang...panjang....
Exam pagi tadie....
Perut sakit ya amat...
Sampai dalam hati aku bleh ckp....
Cepatlah mase berlalu kol 12..
Cam poyo je aku cite...
Tetttttttttt!

Hahahaha
I need to goo...
Nak tido....
Ahakkkzzzz



Comments

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~

Eh Penang 2!~