All The Best

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

fuhhh!~
tetibe kan?
sebenarnya nak bg semangat kat diri sendiri yang sememangnya lomah semangat...
bukan lomah somangat yg tuh tau...
tapi cepat putus ase...

yeaahhhh!~
entry nie memang dicipta khas untuk diri sendiri...
haku baru balik dari stalk ig orang!~
(hengkau keja ke xkeja nieh?)
bab stalk2 nie memang haku suke...
suke gilossss...

sebab haku suke nengok orang yang dah berjaya
memang nak cakap haku masi ditakuk yg lama...
aku suke peratikan orang...
sgt suke...
tapi tindakan...
haprak!~
tulah diri haku...

dalam pale hotak haku ade banyak sangat perancangan masa depan...
habizlah sape yang akan kawen dengan haku...
haku family background memang niaga...
even kecil-kecilan tapi haku puas lah dgn hidup haku...
alhamdulillah!~

haku nak mengabdikan segala perjalanan haku..
mane lah tahu suatu hari nanti haku jadi insan yang berjaya..
insyaaAllah Amiinn...

sebak plak!~
aku sentiase mengharap pada diri haku...
tiap hari haku pujuk diri haku supaya jangan putus asa...
mungkin lambat sebab Allah nak kita lebih menghargainya bile dah dapat...
sabar,tabah dan cekal!~
semoga berjaya Farhana n partners!~

serius!~even baru lagi aku nak get serius dalam bisnes..
haku hampir2 jatuh tersungkur dengan semangat haku yang cenenot nieh!~
xkan hari2 nak mengadu dengan partners..
even mereka the best partners ever!~
tapi xsedap lah asyik nak mengadu jekan...
(padahal xpenah mengadu pun)

duit simpanan?
haku dah ketandusan idea!~
sebab memang haku niat duit tuh nak simpan buat daftar haji bulan 6 nanty sebab dah dapat gaji!~
the balance i nak simpan n daftar!~
tapi n tapi n tapi
ade probability yg tinggi i kena keluarkan duit tuh untuk beli brg...
dan haku memegang amanah the other partner...
so,memang kena running bebetul lah...
sabar dan tabah serta cekal!~

kalau haku sorang...
confirm haku dah jatuh bersungkur2!~
sebab ade kekuatan amanah dari orang lain haku terus kuat dan terus kuat...
haku kena kuat..
serius!~
memalam rase nak nanges bawah bantal je...

eh!~esok2 i sambung kat entry lain yerk...
sebab boss i nie asyik turun naik turun naik regarding 3 company yg haku tgh buat skrg nieh..
and at the same time his partner tetibe dtg on 4.30 pm...hukhukhuk

kbai!~

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian 2!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Pulau Perhentian 1!~