WisHList

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang::::


lama kan x hapdate?
alahh!~
lagipun sape je nak bace belog haku nieh..
kalo dulu sebenarnya xkisah pun sape nak bace...
sekarang tiap kali nak bukak belog mustyi tengok traffic...
ahakkkzzzz...
cam poyoozzz je kan...


haaa!~
sebut pasal wishlist...
haku ade banyak sgt wishlist...
wishlist before kawen...
tapi rinie saje nak tayang menanyang wishlist..
tapi nie wishlist bebuku yang harus haku beli dalam mase terdekat...
sebab...
sebab...
tazabar gilosss nak dapat baucer buku...
nie yang terus terusan nak belajar sampai tua...
sebab dpt percume rm250...
sape nak bagi weyh...
haaaa!~
gambo semua buku nie ehsan pakcik kesayangan hambo
uncle google...


1) Ikhwah pakai jeans

aq dah lame sgt aim buku nie...
aq xfollow belog die sgt...
tapi fb and tuiter jep...
tengok review semua best...


2) chenta


haaa!~
ponat den cari gambor buku tuh...
haaa!~
buku tuh lah...
penulis yang same...
belog die pun best...
tapi memang tersontap sontap lah...
hati tuh kena kebal cikit kalo bace meh...


3) DIAgnosis 2


sebab haku dah bace diagnosis yg first..
serius mmg best giloss...
sebab kengkonon dedulu cecite haku nak jd dokter...
tp disebabkan kawan hakaq kata hakaq xlyk jd dokter...
terus terpadam cecite...
and at the sme time mmg haku xmampu jd dokter...

4) lapis2 keberkahan


ini haku xtahu best ke idok..
tapi gaya org chegita cam best..
lagipun hakaq mmg udah lame x berbulatan gumbira...
last pun mase kat kolej dulu...
xyah nak dulu sangat lah ae...
xsampai sesem pun lagi...

5) sebelum aku bernikah: memeluk bahagia


buku nie pun dah lama haku usya2 manja..
lagipun yang first tu i dah bace...
so, not bad lah...
nak kata so so xpatut...
sebab kalo so so xkan lah haku nk beli yang nie pulak kan...
so mmg best lah...

6) some of puisi






banyak lagi sebenarnya puisi yg aku aim tp xhengat tajuk...
kena gie lejen shop...
hape lagi..
nak menyopping buku lerk..
xpepasal duit haku nak poie beli kasut jadi duit nak beli buku..
kbai!~

Comments

Popular posts from this blog

Putri

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~