Sharing is caring!~

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

Haiii!~
lamanya duk terbiar berhabuk.
i just wanna to share something!~
egt x dedulu hakaq penah share something?
its okeyh. never mine kalau uolls lupa.
just klik here.


saja nak share pengalaman diri sendiri jer.
i almost guna this product dalam masa 5 bulan and above. 
serius xingat the particular time.
Ya ampunnn..
memang sangat berpuas hati.
alhamdulillah.
 ini bukan acara nak puji diri sendiri tapi ramai dah tegur.
sebab kalau kite tanya orang.

"cuba tengok kulit aku. ade kelainan x?"

haa. nie orang dah kata kite nak menunjuk pulak kan.
bile orang tegur kita rasa macam malu2 kucing pun ade.
timbul lah acara gedak gedik hakaq nie bertepuk tampar.
bile ingat balik rasa macam nak tampar je diri sendiri!


Codibelle nie memang best.
rasa dia xpayah cakap.
akaq suka kalau bancuh dengan air sejuk. serius sedap.
rasa nak bertambah-tambah.
eh. bukan untuk kecantikan kulit je tau.
banyak lagi.
untuk kanak-kanak yang ada eczema.
alahan pada kulit pun boleh minum cuma ada had lah.
semua boleh minum.
lelaki mahupun perempuan.
eh lupa nak cakap lagi.
untuk mereka yang ada sakit kulit memang disarankan untuk minum codibelle nie.
kan hakaq dah cakap bukan untuk cantik je.
untuk semua lapisan masyarakat!~

hakaq start guna codibelle sebab muka teruk timbul jerawat pasir yang susah nak surut2.
orang xpercaya sebab xnampak. yelah hakaq kan pakai tudung.
aduhaiiii!~
hakaq penah guna satu produk kecantikan.
before nie memang hakaq nie susah nak guna apa2 produk tapi xtau lah kenapa tetibe nak guna.
konon-konon dah muda remaja kena lah guna krim siang malam pagi petang untuk nampak dewasa kan.
sekali xsesuai dengan muka.
menangis xberlagu.
1. sebab jerawat tu xmau surut. lepas dah keluar nanah dia akan membesar semula bagaikan juara.
2. sebab jerawat tu sakit.

okey. sini hakaq nak cerita. 
Fokus hakaq memula nak clearkan jerawat yang membesar bagaikan juara. alhamdulillah amalkan codibelle nie bagi cerahkan kulit,menganjalkan kulit dan dan dan berseri2. (berseri tu orang cakap).


adik ooo adik.
kecantikan tu bukan sebab je putih tau.
kalau kite nampak berseri kulit bersih.
orang pun akan nampak kita cantik.
jangan terlalu fokus cantik tu dalam konteks putih.
hitam manis tu lagi menawan tau.

kalau dulu hakaq nie memang sangat lah xsuka bergambar bawah sinaran matahari.
kalau malam pun hakaq xsuka sebab kulit berminyak yang amat.
macam cara dah nak hilangkan kulit berminyak.
lepas amalkan codibelle. alhamdulillah. hakaq try tengok muka ok je bile bergambar kat bawah cahaya matahari..
kita pun akan rasa kan kalau kulit berminyak

cube tengok apa kandungan dalam codibelle nie.
1. Beri
2. Estrak Epal
3. Manjakani (kalau lelaki minum tak beri effect apa-apa)
4. Peuraria Lobata
5. Inulin
6. Marin Kolagen



 Hakaq amalkan satu sacket setiap malam.
kadang2 kalau rajin terlebih hakaq akan amalkan satu sacket pagi dan satu sacket malam.
sesuatu perkara xakan datang bergolek.
kite kena berusaha.
u should if u want the changes.
bukan u have lagi dah.


abaikan muka sedulang nieh


hakaq sangat sarankan pada mereka2 yang nak dirikan rumah tangga ambil 6 bulan sebelum. 
ataupun 3 bulan sebelum.
yang belum nak berumah tangga pun boleh je ambil.
kecantikkan adalah hak milik setiap insan.
jom apa lagi!~
bila lagi kan?


page facebook : loving to care
email : lovingtocare@gmail.com



Comments

ojayanie said…
boleh kawin dh ni. muka dah berser2 hihi

Popular posts from this blog

Putri

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~