rindu :-(

::: bismillahirrahmanirrahim ::: dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang::: waaaaaaaaa ade perasaan rindu tu...hihi sorry lame sgt x update almost in 1 week...hukhukhuk sperti ape yang saya maklumkan ari tu ayah tercinta saket...actually doc just suspect strok tapi cek semua xde...yang menghairankan suare sengau susah nak faham ape yg die ckp...then,kaki sgt lemah sampai xboleh jalan...must have someone to pimpin gie bilik air terutamanya...nak amik wuduk...nak mandi...semua xboleh...nak makan kena suap...kat hospital pon dah.lima hari...hurmmm...reda jelah ujian ini dari Allah...gie berubat...kata ade org yg mendengki...xtahulah...kita berikhtiar mane yang baek untuk diri kite...yg penting berusaha dahulu baru tawakal...skrg bz gie sane sinie menguruskan ayah...insyaAllah he will better soon...aminn..kalau nak solat sy lag kena menguruskan...nnty batal plak kalo mama yg uruskan...hihihi. Tetibe ape kena mengena dengan tajuk rindu nie plak erk...hehehe hurmmm.....last friday my granny meninggalkan dunia ditanah suci mekkah...apa yang telah die katakan pade my aunt memang betul die xboleh balek...sedih...xboleh jumpe...uwaaaaaaaaaa last jumpe mase bulan 3 aritu on my kazen's wedding...alhamdulillah dapat tido sebelah dia...embah.....:-( taun nie nak raye mane...uwaaaaaaa mane2 lah...atas muka bumi Allah nie luas...rinduuu embah...mase die nak gie aritu xsempat jumpe...skrg nie tgh ade masalah dgn someone...xtahulah dia marah pasal ape...tapi ntah...senyap je terus...mesej pon xreply...hurmmmm....ntah lah...xtahu ape2...almost in 2 weeks...kalo rindu please kol me...bleh x nak buat macam tu...hehees saya cam canggung cikit bile xde cite pape...serius...i'm in trouble rite now...uwaaaaa tapi dah die yg buat cmtu...redha lah...org xsudi jgn dipakse...xmo lah cite...huhukhuk sebelum air meleleh naek berhenti...serius!!ujian yg dtg bertimpa2....embah koma kat mekag....abah saket....danish saket....kawan.dah menyepi...abah in progress untuk baek...alhamdulillah....alhamdulillah...terima kasih Allah....terima kasih angah coz pray for us...tq ao much...next week nak p berubat lg...my symptom still as usual xde perubahan...Ya Allah...aku mohOn kekuatan dariMu seperti yang Engkau kurniakan pada ibuku....sambut hari lahir dgn berita tatkala sang suami saket dan berita ibunya meninggalkan dunia yg jauh dari mata...saat anak lelakinya demam...muntah dan cirit birit...Allah!!!kuatnya dia tatkala saudara kandungnya tangisi akan nasibnya...

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Selamat Hari Wanita