Rindu sangat!~

::: Bismillahirrahmanirrahim ::: 
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::


waaaahhhhh!~ udah lama banget sih meninggalkan alam ini...
macam ntah pape cikit lah kan post yang setelah sekian lama menyepi...
bile da kembali memang ayat mcm ntah pape...
hahahahha
tapi ntah sape je yang bace post2 tersebut...
blog nie kan kesunyian macam tuan empunya!~
(sunyi lah sangat kan!~)

out of topic!~
lari tajuk!~


actually, rindu sangat nak berblog...
sangat2 rindu...
kalo xberblog banyak je idea yang kononnya nak dicurahkan..
tapi bile dah bukak...
hampeh!~
hancusss!~
ayat jadah ntah pape yang terkeluar...

dan yang paling penting...
rindu sangat nak balik ke zaman dahulu kala..
(xkala sangat lah)

rindu nak jumpe embah!~ :(
rindu nak usik nyaie :(
rindu nak kumpul reramai ngan 'sahabat selamanya'
rindu nak sharing moment dengan mereka...
yang penting rindu nak jumpe mereka semua...

"Ya Allah berikan aku kesempatan waktu untuk berjumpe mereka semua sebelum menutup mata...aku benar2 merindui mereka semua...dan yang paling penting Ya Allah berikanlah mereka kebahagiaan yang abadi dan tempatkanlah arwah nembah,arwah nyaei, arwah embah lanang n arwah yaie dalam kalangan orang2 yang beriman dan tenangkanlah mereka disana...pertemukanlah kami disyurga nanti..."

akhir kalam...
(tetibe...ntah pape)
rindu dengan diri sendiri yang dulu....
seriously!~
sangat rindukannya...
terasa macam diri nie dah banyak sangat berubah...
dari segi fizikal tuh xpayah nak mention sangat lah kan...
hehehehhehe
tapi dari segi adab sopan....
dari segi kelakuan...
dari segi sifat...

ape pun yang penting...
saya rindukan Rasulullah...
semoga kami semua mendapat syafaat Baginda di akhirat kelak




#terasa nak macam nak update pasal perkara yang sedang berleluasa sekarang nie di Malaysia!~ dan yang paling xsabar...pertama kali mengundi...dan masih berfikir pucuk pimpinan mana yang harus dipilih? pimpinan mana yang mengambil teras cara kepimpinan Rasulullah? 4 perkara yang ditekankan Rasulullah dalam perjuangan?sama2 kita nantikan!~ 
(ayat poyosss dah terkluaq!~)

Comments

Popular posts from this blog

Putri

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~