Family Day

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::




Hai!~


selamat pagi isnin.
selalu sangat monday blues kan.


hari ni semangat dia lain macam sikit lepas pekena energy booster!~
serius. semangat.
semangat nak tulis blog walaupun xde dalam shcedule hari ni.
ewaaahhh!~


sorang lagi cousin kite dah kawen.
tahniah k.long!~
mahfuzah & suwari
sama cantik sama padan.
eh lelaki tu hensem lah.
perempuan cantik.
sama bijak.
sama-sama lah semuanya sampai kesyurga!


dah macam buat family day dah aku rasa.
memang majlis kawen selalunya adalah hari keluarga sebab masa tula kite dapat jumpa semua keluarga.
sebab tu mamabah memang wajibkan pergi kenduri sedara.
kalau x bile lagi nak jumpa.
nak kenal kan?
nak tunggu raya?
semoga mimpi kita semua menjadi kenyataan lah.


ini pun hanya sebahagian yang bergambar. 
sebab memasing dah balik.
memasing nak balikjauh.
tapi sempat jugak bergambar 8 beradik ni.



semoga ukhuwah hingga ke jannah.
tulah. time majlis besar-besar camni baru dapat berkumpul reramai.
kalau raya, susah nak berkumpul macam nie.


semua gegambar ni pun bukan hak milik aku.
pakat dok amik dalam group family je.
cilok je.


siblings!~
and mum.
dah xdapat nak beza dah mana mak mana anak kalau bergambar.


tahniah sekali lagi k.long mahfuzah!~
semoga berbahagia hingga kesyurga.



dikesempatan ni sekali nak wish!~
happy birthday k.long!~
semoga dipermudahkan urusan dunia akhirat.
diberkati rezeki, umur dan segala urusan.


Happy birthday juga kat ika!~
semoga dipermudahkan urusan dunia akhirat.
dimurahkan rezeki dan diberkati.
sempena birthday yang ke 17th nie.
hadiah nie je ika aku mampu bagi.


eh?
kenapa ada gambar cikda?



Comments

Popular posts from this blog

Putri

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~