Lelaki Idaman

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::


fuhhh!~
tajuk xmenahan. rasa macam kena panahan busur pemanah idaman.
haahahahaa

tetiba rasa nak up pasal benda ni lepas baca beberapa cerita tu kt wattpad.
wauuu!~
jangan nak menipu ae kalau korang xde senarai lelaki idaman.
and mesti lelaki idaman tu adalah public figure.
sebab apa?
sebab kita nampak dia.
even dari segi luaran.
sebab tu mostly lelaki idaman tu antara public figure.
lelaki biasa nie bukan kita kenal satu malaysia pun.
that's why they are our fav man.
gituhhhhhhh!~


bile kita ada senarai lelaki idaman.
likely we want to create our own story on our own journey.
ceyhhhhttt!
eh, semua ada jalan cerita sendiri lah.
rasa macam nak tulis novel je kan.
hahahahaa
serius!
walaupun hanya novel dalam mimpi kita.
dan dalam bayangan kita
serius!

"banyak berangan lah kau ni"

susah nie kalau baru lepas membaca.
hahahaha
mula lah nak berangan yang ntah apa-apa.
cuma aku xpandai nak olah dalam penulisan.
tapi kalau nak olah dalam angan-angan, i'm the winner beb!

alah!~
korang pun sama kan.
mesti akan berangan benda yang sama.
dengan crush ke.
dengan lelaki idaman ke.
dengan sesapa yang korang admirer lah.
best kan novel dalam angan-angan kite tu?
tipu lah xbest.
we are the author on our own story.
ikut kita lah nak create macam mana.
nak jadi apa.
bile dan apa yang jadi dan akan terjadi.
tapi be logic lah. jangan xlogik pulekkk.
muahahahahahaha


haish!~ ni akibat tengok cerita 
"dia semanis honey"
lepas tu sambung plak baca novel kat wattpad tu.
for sure bertambah-tambah kesengihan aku ni ha.

bukan selalu pun nak berangan sweet2 ginih.
sebab nak try menulis pun xghoti mana.
alaaaa, nak tulis pun sebab nak buat geli2 hati sendiri.
daripada asyik nak stress.
nak nangis memanjang dengan yang realiti.

okeylah.
aku plak yang kena balik realiti.
bile ada yang memanggil.
menyampah tau rasa.

Sekian terima kasih.
Ok bye!

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian 2!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Pulau Perhentian 1!~