Salam Lebaran

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::



hyyeeee!~
sempena dihujung ramadhan yang mulia..
lagi hening bercampur hiba
(xpayah nak oberdos nanawahid)

selamat hari raya maaf zahir dan batin.
eh belum raya.
saje nak bagi ucapan awal-awal sebab raya confirm busy
busy yg teramat.

sementara punya waktu
aku belajar untuk tulis apa yg perlu.
ecehhhh...

raya pun belum.
confirm pic raya pun xdok kan.

inshaa Allah jika diberikan keizinan nak letak kat cinie.
kengkonon berangan lah.
kalau xde tu maknanya xkan adelah.
muhhahahaa
i kan pemalas cikit.
tunggu berkurun berzaman baru nak hapdate.


masa nie we ollsss juz dua orang jerk.
so bergambor ler berdua.
cam nak berteka teki tekok.
cube teka mana saya?
muncung sedepa sebab kalau boleh xnak baju sama!
xsuka baju sesama dengan sesapa.



ini gambar ntah tahun bile.
jap
rasanya kalau xsilap lah
masa tahun 2010
kenapa cam nampak abah je yg cantik dalam nie?


ini kengkonon cam propesional potogeraper amik gambor kan.
tapi nielah gambar raya terakhir ade arwah embah.
2011


dah puas beraya sehari suntuk baru nak bergambar.
memang haru lah jawabnya
weyh!~
pesal gambar aku huduh sgt nieh
saje lah tuh boikot i.
xsilap nie gambar 2012

 memang haru biru celaru lah tuan rumah nak melayaan kerenah kiteorang yg ramai gilos nieh.
eh nie pun xsampai setengah
jap
cube bayangkan semua berkumpul?
serius
malas nak membayangkan
masa ni raya 2013

 nie pun masa 2013
kazen aku saje nak menyakat
kengkonon nak tengok camne dua orang nie amik gambar berdua.
daring ke xdaring.
orang sebelah sana dah gelakkan bagai nak rak.
lantak laaaa kome.
sebab aku pun termasuk orang yg dok gelakkan gaks.
bak kata orang jawa
mak aku nie depan orang ramai
menjeng die lebih cikit.
(sorry maa terkutuk)
hehehehee

ok.
nie puleksss
raya tahun lepas.
2014
haku paling gedikzz weyh dalam tuh
aku sendiri menyampah tengok gambar tuh.
please jangan termuntah!~
tagline
"mana satu pilihan hati?"


okeyh..
nie gambar teaser raya 2015.

raya pun belum.
teaser lah sgt kan.
erkkzzz

nie bukan gambar raya.
tapi full image with all siblings.
korang memang saja kan.
muka selambak tu jugak yg kena kat depan.
hampeh!

 paling pasti
tahun nie dalam sejarah.
dah xdapat duit raya
sobsobsobsob

oklah.
doakan aku terus rajin dan rajin dan terus-terusan rajin yerk.

tatatititutu
selamat hari raya maaf zahir dan batin.
segala salah dan silap. yang dulu mahupun sekarang yer.
singgahlah rumah.
lagi2 raya kedua.
:)



tips raya : korang!bagi sesiapa yang dah kawen or bakal kawen n ada anak. please belanja untuk raya dah kena siap sedia 3 or 4 months before raya. jenuh weyh nak kluarkan duit sedebuk untuk raya. 

Comments

Popular posts from this blog

Putri

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~