Selamat Hari Raya - Part 3

::: Bismillahirrahmaniirahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

alhamdulillah..akhirnya sampai jugak hakaq ke part yg ke 3.
agak laaa tercungap jugak nak melunaskan segala impian dihati.
cewaahhhh!~

raya ketiga nie memang kiteorang raya sampai lebam.
dari pagi sampai laaa kemalam.
seghonok bak hang!
hari yang ku idam-idamkan.
nak pergi beraya.

 bile lagi nak beraya kan.
sebab raya keempat adek aku dah nak balik jb
raya kelima aq nak balik ke keyelll

so, memang kena beraya sampai lebam lah.

serius xsangka gilos.
kiteorang tersama tema plak.
dari yang besar sampai laaa yang kecik.
tudung semua seakan2.
merah2 oren.

bile dah sampai 
mama
"anak dara mana merah2 semua nie"
"eh..."
"ehh..."
"ehhh"

kiteorang banyak selpi je raya ketiga nie sebab xdan nak amik gambar bebanyak sangat.
lagipun masa kiteorang siap tu abah dah siap.
padahal abah lah orang paling last sekali bersiap.
huhuhuhu

nampak kan?
inilah masalah kalau ade anak dara ramai.


hai..hai kapten...
danish serius cam askar sungguh.
tabik spring memantul2.
dua ekor kanan tu memang always gediks

 aku suka giler gambar nieh

cukup korum.
mision is completed.
yelah.
dapat makanan kegemaran die.
bertambah2 makan
memang laaa hepi semacam je hati.
ajak bergambar pun xde masalah.


okeyh.
xsuke gambar nieh
sebabnya
nampak kegemukan aku.
selagi boleh nyorokan.
kite main laaa nyorok2.

 xbanyak sangat gambar untuk part 3 nie sebab memang xbergambar sgt pun.

baru aku tahu kenapa adek aku yang sorang nie xsuke amik gambar.
sebab akaq2 die semua peputih bile bergambar.
kena tang die itam.
bile ajak bergambar die nak paling depan.
tengok lah
putih kan...

terima kasih
terima kasih.
sebab stay tuned!~

ntah sape yang stay tuned dengan belog yang ntah pape nieh.

masih berusaha merajinkan diri menghapdate yerk.
tatatititutu

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian 2!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Pulau Perhentian 1!~