please Allah...

Bismillahirrahmanirrahim::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang... hurmmmmmm...lame dah x coretkan kat sinie sampai xtahu nak coretkan ape...futhermore, xde gambar yg boleh letak kat cinie...macam bosan cikit ler...nak update pon xde mood...lagipun sekarang semua org dlm berduka cite...:-( my luvly embah xbalek...still koma kat mekah...almost in 13 days there..nothing chage just bleh gerak kaki dan tangan je...please Allah...kami sgt mengharap denganMu atas usaha sedikit cuma dari kami..um hari 1st tau die just demam...itu pun my mum dh xsenang duduk...then,the day after on friday kalo xsilap...my cousin cekgu linda call...die ckp my embah xboleh balik...tp her parents kena balik...she's cried while talking...saya pun sebak la juga...then my father gy tgh tido suddenly trbangu...die tny why...saya ckp pastu die fsebak...mata die dah merah...sy terus naek atas untuk call my aunt yg tau cite tu...my mum call but she also cried and talk nothing...my father ckp dgn my mum pun dah nanges...even my embah tu his mother in law but he love her very much and bcoz of the he's cried...my mum mlz nak tengok muka abah sebab takot nanges...g makan. kat bawah...masing2 xde selera nak makan...abah ajak balik kg tapi my mum said there's nothing sbb makcik blom balik...sabtu pagi cekgu linda kol...die ckp konform parents die balik tp embah xbalik...abah dah merah mate...meleleh air mate cikit2...suara pun dah laen...mama pun apalagi...my mum punye penyakit nie xboleh tgok org nanges nnti die nanges..."Ya Allah permintaan kami mahu die kembali sihat seperti dahulu kala...tapi kami mohon Ya Allah...bukan bereeti kami ini zalim tapi kami mahukan yang terbaik untuk orang yang kami sayang ini....seandainya tamat perjalanannya di muka bumi ini...Engkau permudahkanlah perjalanan rohnya Ya Allah...permydahkan sakaratul mautnya Ya Allah...bukan aku pinta agar dia mati akan tetapi kami hanya mampu mohon apa yg terbaik atas suratanMu Ya Allah..." nanty saya akn cerita what happen kat kampung mase sambut makcik sy balik...sgt meruntun jiwa...:-(

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~

Eh Penang 2!~