love it...

mood dalam cinta...tettttt!!!!:-) bukan jatuh cinta dengan manusia...lagu je pon...hihihi try to watch it in utube...best gile...saya memang beremosi cikit...dengar lagu nie...pasti mengalir air mata...rase laa nie juga nak p solat istikharah....tapi saya belum bersedia dengan jawapan yang Allah akan beri nanti...maka dengan itu saya bwlum bak buat....cehhhh!!!!buat untuk jodoh jer...xdelah...juz belum bersedia untuk buat pertemuan jodoh yang Allah dah tuliskan untuk saya...kita hanya mohon...memohon pasti inginkn seseorang yg terbaek...tapi sebelum itu beriknlah yg terbaik untuk diri kita sebelum mengkehendaki yg trbaik... Cehhh mencecet plak pasal laen...cube try dgr...best sgt2...kite serahkan pada Allah dalam mencari teman sepanjang zaman...mohon pada keputusan Allah....tapi kite perlu juga berusaha....bukn serah bulat2 pada Allah...be the best for the better....nak dapat hasil kerja yg baek kite perlu bekerja dgn baek... Berbisik cinta diatas cinta... Dalam alunan tasbihku ini... Menerpa hati yang tersembunyi... Berteman dimalam sunyi penuh doa... Terukir merdu sebut namamu... Tertulis dalam sajadah cnta... Tetakan pilihan seorang teman... Kekal abadi hingga akhir zaman... Istikharah cinta memanggilku... Memohon petunjukMu... Satu nama teman setia... Naluriku berkata.... Di penantian luahan rasa.... Teguh satu pilihan...Pemenuh separuh nafasku dalam mahabbah rindu.. Istikharah cinta....semua yg mula dgn capital letters tu lah lagu...biase ler...tulish kat cinie bermasalah cikit...hukhukhuk semoga beristikharah cinta...:-) jumsss layannnnzzzzz....saya dah bagi kat someone melalui scrap book....insyaAllah aminnn....:-)

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Selamat Hari Wanita