waktu kecilku...

Bismillahirrahmanirrahim::: dengan nama Allah yang Maha pengasih lagi Maha Penyayang::: yeaaayyyy!!!!dah tau camne nk masukkan gambar...alhamdulillah...:-) cume tulisan nie je xboleh nak enter...mase tgh taip boleh le enter tapi bile dah kat blog hampeh...gerammm je tengok...tape...almaklum lerr gune hp cabuk...tu yg cenggini jadinya...bile laaa ade org nk belanja saya iphone 4s...hukhukhuk tadie tengok gambar mase kekecik...my mum suruh cuci balek...comeyyy gitu...hihihi ade banyak ag tapi just dua yg sempat diambil...sbb dua gmbar nie ade dlm my scrap book...huhuhu rase macam nak kembali kezaman dahulu kala...zaman tika tiadanya kisah duka yg melanda...masalah yang tidak diduga...masalah hati yg meruntun jiwa....Allah!!!Engkau tahu segalanya...
nie gambar mase bufday bash yg firt...belakang tu my mum tapi terpakse di crop becoz of aurat...:-) Ya Allah bahagianya aku tatkala ini...senyuman yang terukit tanda keikhlasan yg tiada erti lagi bagiku pada waktu itu...kadang jadi anak sulung nie banyak kebaikan...kekad
kami baru pandai merangkak...:-) best kan...tidak mengenal erti kesusahan dna belum mengenal erti putus asa...:-) jumpa lg nanty...:-)

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian 2!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Pulau Perhentian 1!~