alhamdulillah rezeki!!~ :-)

Bismillahirrahmanirrahim:::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha penyayang:::: hype...:-) kan dah muncul lagi....tengah bosan...tinggal taip jep...hihihi actually xnk on9 arinie...malas....tapi tadi abah nak gune tenet so just gune jelah...kalo xgune nanti membazir...hukhuk selalu bermain dalam fikiran....rezeki nie Allah akan turunkan dalam pwlbagai bentuk...sama ade duit...kesihatan...makanan and banyak lagi laahhh...tapi kebanyakan orang will think more bout money...alhamdulillah Ya Allah Engkau masih mengizinkan kami mengembara diatas muka bumi ini...:-) Alhamdulillah!!!! last year xdpt ape2 sal belajar...sedih???memang saat sedih...sampai i need my mum to pujuk...sedih...nak belajar xdapat....sahabt2 yang dah dapat belajar...beryukur!!!!dan gunekan kesempatan yang Allah dah beri tu dengan sebaiknye yer......
saya masih belum diberikan kesempatan untuk menyambung tapi Allah tak pernah putus memberikan rezekinya terhdap hamba2Nya...alhamdulillah...terima kasih Ya Allah...:-) mungkin Allah mahu sy belajar yg laen...its mean pelajaran tu hanya secara formalnya dalam kelas...informal kite boleh belajar dgn alam...perjalanan hidup...ragam manusia....macam2 Allah hadirkan depan mata kita cume kite take it as knowledge or just ignore...it is up to ourself rite...kite nak fikir ke kite xnk..sign of nature will give us sign how to be successful in our life...:-) perhatikanlah...berfikir...hatinya berzikir...insyaAllah....Allah pasti akan menunjukkan hikmah..sama ade kita perasan atau tidak...Allah masih tidak lagi mengizikn untuk saya study...tapi Allah berikan saya banyak sangat peluang bekerja...hingga x terkira...Allah tu Maha Adil kn...Dia tidak memberikan pada waktu ini...mungkin diwaktu yg laen ade yg lebih baek...bersabarlah...itu kunci kejayaan...Allah gembirakn dengan peluang kerja yg banysk tapi satu pun x diterima...dalam micro economy...lepaskn yg baek sekarang untuk yg terbaek masa depwn...insyaAllah ade rezeki kerja nanti pasti ade yg terbaek...aminn... Mood tgh geram blog yg tgh cari pasal...grrrr!!!

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian 2!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Pulau Perhentian 1!~