apekah ia yang direpekkan ini!~

::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::


new lookss of me!~
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

semoga kekal begini lah yer!~
aminnnn!~

kemas kan katil belakang?
ahaaakkkkzzz!~
(out of the topic)

muka tido lambat tapi kena bangun awai...
muka yg sgt gundah gelana dr mlm tadie....

"jika air mata ini mengalir untuk mendamaikannya dan menghilangkan rasa tersebut...silakan Ya Allah benarkan ia terus mengalir dan mengalir..."
ayat org yng tengah menangis...
ntah lah...
sangat serabut...

malam tadie xtahulah kenapa ade perasaan tuuutttttttt!~
(xbleh nak mention sgt nanty ade plak kate mokcik nie gedixx)
hurmmmmmm!~
haish!~
lame weyh xdengar suara...
almost in 3 months kuts...
ntah lah...
malas nak ikutkan sangat perasaan yang ntah pape nieh...
malas nak fikir...
tapi xtahu lah kenapa tetiba ade plak org nampak yg sy tengah bergundah gelana!~
sy egt sy dah terlampau bijak untuk sembunyikannya...
sy xkisah kalau org nak cerita...
share masalah ke ape ke...
tapi saya yang jarang untunk kongsi dengan demo...
saya nie suka ketawa je dgn mereka...
bukan nangis kerana perasaan sy...
bukan keluarkan air mata bersama dengan masalah sy...
xsemua orang yang happy go lucky nie xde masalah...
dan xsemua antara mereka akan share masalah die dengan kengkawan...
and i've look for myself!~
apa yang saya mampu buat...
bace Alfatihah...
supaya hanya Allah saje yg sampaikan laluan angin rindu tu pada dia...
Asiah kate (isteri Bazli)
"kalau betul die tu jodoh kita...Allah akan satukan jua satu hari nanti...sebab Asiah pun macam tu dan Asiah xsangka...memang dah Allah tetapkan die jodoh Asiah"
dan dah jadi habit...
mesti nak dengar lagu nie!~





Allah akan jagakan siapa bakal kita kelak!~
aminnnnn!~
siapa pun dia...
terima lah seadanya...
ada kebaikannya kenapa Allah tetapkan dia dan kita bersama...
perancangan Allah tu kan chantekkk!~


#oooooooooo!~ exemption...bilakah mau selesai ini...waduh!~ sistem owh sistem...tolong lah efficiency cikit boleh x...haish!~die yg buat salah kita yg kena marah...memang chantek lah...sabar tu kan indah kan... :)

Comments

nurzayani yanie said…
kau mmng gedik . x payah nak smbunyikan sngt la haha :p
CukUp RasE said…
kureng asam laaaa ko nieh!~ grrrrr!~

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Selamat Hari Wanita