bila lama menyepi



::: Bismillahirrahmanirrahim :::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::

waaaaaaaaaaa!~
disember dahh datang...
woooyyyyeeeaaahhhh!~
konon dah xsabarlah tuh..
padahal...
hahhahahaa

opsss!~
sebenarnya nak update laen...
tapi macam belum sesuai kot...
insyaAllah next week...
(paling rajin)
kalau tersangat rajin lagi..
the other weeks  la kuts...
(budget busy lerh tuh!~)

*kau pinangku dengan Bismillah*
insyaAllah!~
:)

bulan november adalah bulan kemalasan untuk menghapdate...
ntah lah...mengapakah ntah...
ntah ada berapa jerk untuk bulan 11tuh...
banyak jer cerita...
tapi yang pelikkksss...
bulan 11 nieh bulan kerajinan untuk membuat makanan...
mencuba perkara yang baru...
"kalau xcuba xtahu"

adeje nak update...
pavlova untuk kedua kalinya..
(more beautiful u!~)
then durian crepe...
(memang sedaplah makanan ituh!~)
sesape nak tuh boleh lah tempah ditalian 
014-44 tekan2 xdapek den nak nolong!~
ahaaaaakkkkkkzzzz
sorry!~
this not available for sale...
just buat sesaje...

kami paling suka kalau our parents pi kenduri kawen...
sebab kami akan masak ape yg teringin nak makan...
xhengat nieh bile ntah masak...
ayam bakar rosemary...
tapi terlebih madu!~
(jangan suami i bermadu2 plak nanty udah ler!~)
abaikan nasi yang banyak tuh!~
sebab sesaje kengkonon nak chantek jer kan...


kan bile lame x bercerita panjang lebau gini...
memang banyaklah cerita...
hurmmmm!~
tuan tanah kedaung nieh bugdet busy ngko!~

haaaaa!~
yang nieh pon xcerita lagi mengapakah..
tajuk je lebih ngko!~
:)
xdelah...nieh semua idea my aunt...
blog die pon same gaksss....
tajuk je lebih...
isi just tentang kengkawan die jerkkk....
sesaje nak ngikot...
ahhhaaaakkkkzzz!~


harituh hang out dengan mereka2 semua!~
memang the booommmmm!~
(pertama kali orang puji suara den nieh sedap!~)
tettttttttttttttt!~
abaikan perkara berkenaan...
nak letak gambar...
gegedikkks plak semuanya...

yang penting aku pasti akan merindui mereka ini!~
(terase macam...kenapalah kau pinang aku cepat sangat!~)


semestinya pasti rindu nak buli membuli budak tecikkk nieh!~
(die yg buli i keyh!~)
nak marah die...
sebab die suke ejek i dgn tetttt!~
lagi bertambah marah bila die cakap...
"jangan marah2...kalau marah maknenya bertambah suke"
grrrrrrrr!~

dan yang paling akan dirindui pasti!~
orang chanteekkk yang paling depan skali!~
ahaaaakkkk!~
rindu nak gaduh!~
:)
rindu nak dengar nasihat tentang perempuan vs lelaki!~
tentang wanita dan beranak!~
tentang wanita dan cinta!~
dan yang paling penting...
ciri2 calon suami!~(gatal deyh!~)



motif ade gambar i kat semua photo?!~
saje nak interframe!~
daaaaaaaaaaaa


# tetiba tersedar tentang harga sebuah mahar...a big thanks to my dear dr. sn syafiqah....u really make me realize bout it!~ status facebook tuh!~haaha

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Selamat Hari Wanita