alhamdulillah

Bismillahirrahmianirrahim
Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Alhamdulillah....
tersenyum gumbira...haha
dah boleh update blog seperti biase.....
yeyeyeyeyyeye (terlompat2 gembira)

ade benda yang nak update kat sinie...
dah lame buat entry tersebut...
insyaAllah kalau rajin akan di update sekejap je lagi...
"wahai Adam"
kalau rajin lah yer...



dan entry yang akan naik berdasarkan ape yg peerkatakan di entry yg lepas....
"quarter of solemnization" xkan ade kot...
bukan kot...
memang xde sebab akaq kepada silelaki tersebut akan mengadakan "half of solemnization"
tunggu jelah for "half of solemnization" from us nanty...
insyaAllah kalau xde aral melintang bulan 12...
aminnnnn...
semoga berbahagilah hendaknya....


sebenarnya banyak je lagi dalam kepala nie nak update...
sebab lame sangat kot x update....
kalau dalm hp tu jangan cakap lah...
memang kena banyak2 sabau...
nak buat cmne itu saje yg mampu...
cettt!


#sekarang sedang menjadi seorang cekgu yang sangat garang!!hehe minggu exam for budak tecik tu kan...hurmmmmm, sebab nak mengekalkan kecemerlangan masa setengah tahun hari tu...alhamdulillah, hari tu die dengar cakap...suruh bace satu doa masa die solat kat surau haritu..."Ya Allah semoga aku faham segala apa yang aku belajar"...comel jer bile balik tanya bace x that doa...die kate bace!sebab selalu jangan harap lah nak dengar cakap akaq die nie even sangat garang...

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Rasa Kecewa yang Diberi

Selamat Hari Wanita