mengemaskini blog

::: Bismillahirrahmanirrahim:::
::: Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang :::


rajin kan??
heheheh
xde lah...saje nak menghabizkan masa lapang...
dah xde kojer...
cube kalau tengah ade kerja pasti xde maknenyer nak menyempat...
actually baru je pas mengemaskinikan blog yang dah lame gile timggalkan nieh...
tetibe rajin plak laaa kan...
jenuh nak mencari layout yang kononnya cantek...
lagi satu hal plak...
dok gerammm la sangat dengan Favicon tuh...
mengada sungguh asyik nak gambar yg square jer...
jenuh dah mokcik nieh dok mengedit bagi gambar tu square...
akhirnya!!!!~
dia xmau gak terima...
sabau jolah...

last2 malas nak letak gambar kat header tuh...
dari kol 11 sampai la nie (2.18 a.m)...
fehnat!
hurmmm...dah agak dah kalo kemaskini mesti mengambil masa yg sangat lame...
ingat nak amik masa yg singkat jer..
ternyata memang xmampu lah oden nie ha..
macam membuang masa jer...
huh!
"tu la yang hang dok lame2 tu pasai pa"
memang salah diri sendiri pon...

kat draft dah tersimpan entry "jap yer"
kalau rajin ade lah tu akan muncul...
esok xpasti mampu ke tidak...
sebab dah start niaga nie agak payah sedikit...
kalau paling senang pon hari selase nanti lah...
ingat malam nie nak buat blog baru...
xsempatlah gamaknya...

bile2 nanti yang mampu lah...
mengemaskini blog nie memang lame..
gerammmm jer...
nak kan kesempurnaan tapi xsempurna juga...
hurmmmmmmm.....
selamat malam...
sweet dreammzzz
(tetiba teringat plak mesej nie!)

# saya dan pokcik ade merancang sesuatu...apakah ia???wauuuuu...nantikannya bakal muncul suatu masa nanti yer...doakan kejayaan kami! (haha lagaknya macam projek berjuta-juta gitu!)

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Hari Tua Akak!~

Selamat Hari Graduasi!~

Eh Penang 2!~